Izberite svojo naložbeno kombinacijo

Da boste lažje izbrali naložbeno kombinacijo, ki vam najbolj ustreza, vam priporočamo, da najprej ugotovite, kakšen tip vlagatelja ste. Izberite, kateri od spodaj navedenih dejavnikov velja za vas, mi pa vam bomo predlagali naložbeno rešitev, ki najbolj ustreza vašim naložbenim pričakovanjem.

Izkušnje

 

Naložbeni cilj

Varnost
sredstev
Visoki
donosi

Zanima me predvsem varnost naložb.
Svojih sredstev nisem pripravljen izpostavljati tveganju.

Način varčevanja

 

Čas varčevanja

 

Priporočene naložbene rešitve
Glede na vnesene podatke vam priporočamo naslednje naložbene rešitve:
Triglav DINAMIČNI

Verjamete v to, da tisti, ki si v življenju več upa, lahko več tudi doseže. Za višjo rast svojega premoženja ste pri investiranju pripravljeni sprejemati tudi večje izzive. Zastavljene imate (dolgoročne) cilje glede svojih naložb in se zavedate pomena postopnega, dolgoročnega varčevanja v izbranih naložbah.

Vaša naložbena pričakovanja so dinamična, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Dinamični.

Triglav MEGATRENDI

Ste vlagatelj, ki stremi k novim izzivom in z optimizmom zre v prihodnost. Ne bojite se večjih nihanj in trdno stojite za svojimi naložbenimi odločitvami. Verjamete, da je pri investicijah potrebno razmišljati o dolgoročnih trendih v različnih gospodarskih sektorjih. Zanimajo vas visoki donosi, svoja sredstva pa ste zaradi tega pripravljeni izpostaviti tudi večjemu tveganju.

Imate visoka naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Megatrendi.

Triglav DRZNI

Ste vlagatelj, ki verjame v pregovor, "kdor riskira, profitira". Odločno vztrajate pri svojih odločitvah o naložbah, tudi v primeru večjih nihanj. Zanimajo vas predvsem dolgoročna rast vloženih sredstev in visoki donosi, svoja sredstva pa ste zaradi tega pripravljeni ozpostaviti tudi večjemu tveganju.

Imate visoka naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Drzni.

Triglav VARNI

Ste vlagatelj, ki v skrbi za svoje prihranke na prvo mesto postavlja varnost. Pri vlaganju ste zelo previdni in ne želite prevzemati večjega naložbenega tveganja. Bolj kot donos vam je pomembna ohranitev vrednosti privarčevanih sredstev.

Vaša naložbena pričakovanja so zelo umirjena, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Varni.

Triglav ZMERNI

Ste vlagatelj, ki verjame v načelo, da se počasi daleč pride. S svojimi prihranki ravnate premišljeno in ste pri njihovem investiranju bolj konservativni. Nad svojimi naložbami želite ohranjati nadzor, priložnost dobička pa vidite predvsem v iskanju ugodnega razmerja med varnostjo in donosom.

Imate zmerna naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Zmerni.

Triglav UMIRJENI

Ste vlagatelj, ki verjame, da se je v življenju najbolj pametno odločiti za varno pot. Pri investiranju svojih prihrankov ste konservativni, saj vas bolj kot visok donos privlačita enakomerna in umirjena rast vloženih sredstev.

Vaša naložbena pričakovanja so umirjena, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Umirjeni.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.