Kaj pomeni enkratno vplačilo?

Enkratno vplačilo v vzajemni sklad pomeni vplačilo v izbrane vzajemne sklade ali naložbene kombinacije v enkratnem znesku. Vlagatelj, ki si izbere takšen način vplačevanja, lahko v sklade vplača tudi večkratno, vendar se vsako vplačilo obravnava kot enkratno vplačilo v vzajemne sklade (z vidika stroškov, obveznosti mesečnega vplačevanja, itd.).

Za koga je primerno enkratno vplačilo?

Namenjeno je vlagateljem, ki že imajo privarčevano določeno vsoto sredstev in želijo privarčevana sredstva vplačati v enkratnem znesku. Namenjeno je tudi tistim, ki želijo samo občasno, v primeru presežnih sredstev, vplačevati v vzajemne sklade. Primernejše je za vlagatelje, ki že imajo izkušnje z varčevanjem v vzajemnih skladih.

Pri vplačevanju z enkratnim vplačilom je tveganje, ki ga sprejemate, večje, zato je v tem primeru dolgi rok nameravanega varčevanja še toliko bolj pomemben. Iz tega razloga in zaradi številnih prednosti, ki jih prinaša vplačevanje z rednimi mesečnimi vplačili, v družbi Triglav Skladi spodbujamo varčevanje z varčevalnim načrtom ali kombinacijo obeh načinov vplačevanja.

Kolikšni so stroški varčevanja v primeru enkratnega vplačila?

Več o stroških varčevanja lahko preberete na strani Stroški vplačevanja v vzajemnih skladih ali v dokumentu Lestvice vstopnih in izstopnih stroškov.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.