Enkratna nakupna priložnost

50 % nižji vstopni stroški od 1. do 30. aprila 2018

Zdaj je pravi čas za varčevanje.

Nakupna priložnost

Izkoristite ugodnost, ki jo v mesecu aprilu nudimo za vsa enkratna vplačila v Triglav vzajemne sklade. Vstopne stroške, do katerih je družba upravičena skladno z Lestvicami vstopnih stroškov, smo znižali za 50%.

Vlagateljem tako omogočamo priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatno razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

Znižanje vstopnih stroškov ne velja za vplačila v okviru sheme varčevalni načrt, saj ima le-ta že v okviru sheme posebne ugodnosti.

Akcija velja tudi za vlagatelje, ki bodo v času trajanja akcije vplačali sredstva v Triglav vzajemne sklade, h katerim so ali bodo pristopili preko spletne aplikacije Emil.

Od 1. do 30. aprila 2018
50 % nižji vstopni stroški
Naložbene možnosti

Izbirate lahko med 17 vzajemnimi skladi, ki se razlikujejo glede na geografsko usmerjenost, naložbeni razred, sektorje in velikost podjetij, kamor investirajo.

Pomembno je, da imate naložbo glede na svojo nagnjenost k tveganju smiselno prilagojeno svojim pričakovanjem in želenemu času trajanja naložbe.

Finančno informiranje

Pri odločanju za naložbo si najprej določite svoj osebni finančni cilj. Koliko časa načrtujete varčevati, koliko sredstev boste namenili za to, kakšen donos pričakujete, kolikšna nihanja ste pripravljeni sprejeti. Pri odločanju za vzajemne sklade je pomembno, da ste dobro seznanjeni s tem, za kakšno obliko naložbe se odločate, zato je osebni razgovor s finančnim strokovnajkom velikokrat neprecenljiv.

Testirajte svoj naložbeni profil in poiščite odgovore, koliko lahko privarčujete s svojimi sredstvi.

Za pomoč pri odločanju nas kontaktirajte in zahtevajte naše specializirane finančne svetovalce
Pokličite:
080 10 19
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo