Ne zamudite priložnosti, da tudi vi vstopite v svet naložb in začnete plemenititi svoje prihranke – do 31. aprila s 50 % nižjimi vstopnimi stroški.*

Že vlagate v vzajemne sklade? Akcija 50 % nižjih vstopnih stroškov velja tudi za vas. Izkoristite jo in ugodneje dopolnite ali prilagodite svoj naložbeni portfelj, da dodatno razpršite svoja sredstva in povečate zaščito pred nihanji.


Začnite ustvarjati ali povečevati svojo finančno rezervo že danes. Poleg 50 % nižjih vstopnih stroškov boste pridobili tudi brezplačen posvet z našimi finančnimi strokovnjaki.

TS slika 2 548x480

Da, želim izkoristiti 50 % nižje vstopne stroške zdaj.

Enostavneje ne gre – pokličite 080 10 19, pišite na info@triglavskladi.si ali izpolnite spodnji spletni obrazec.

Želite osebni stik v živo? Obiščite nas v poslovalnici na Slovenski cesti 54 v Ljubljani ali eno od pooblaščenih vpisnih mest.

Bi radi hitro in enostavno vse opravili sami od doma? Prihranite čas z e-poslovanjem in vse uredite v spletni poslovalnici Moj račun ali mobilni aplikaciji Triglav Skladi.

POMEMBNO

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

i

*Akcija traja od 1. 3. 2023 do 31. 4. 2023. Akcija velja za vplačila v vse Triglav vzajemne sklade vplačana v shemo enkratna vplačila, ne velja pa za vplačila v shemo Varčevalni načrt. Akcija znižanja vstopnih stroškov velja za vse pogodbene partnerje razen za Harvest AG d.o.o.