Tor 3 Apr 2018

Enkratna nakupna priložnost

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %.

Izkoristite ugodnost, ki jo v mesecu aprilu nudimo za vsa enkratna vplačila v Triglav vzajemne sklade. Vstopne stroške, do katerih je družba upravičena skladno z Lestvicami vstopnih stroškov, smo znižali za 50%.

Vlagateljem tako omogočamo priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatno razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

Znižanje vstopnih stroškov ne velja za vplačila v okviru sheme varčevalni načrt, saj ima le-ta že v okviru sheme posebne ugodnosti.

Akcija velja tudi za vlagatelje, ki bodo v času trajanja akcije vplačali sredstva v Triglav vzajemne sklade, h katerim so ali bodo pristopili preko spletne aplikacije Emil.

Več o akciji preberite tukaj.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Najpomembnejši teden v letošnjem letu?

Preberi več