Pet 1 Jul 2016

Varčevalni načrt – prava pot do zastavljenega cilja!

Načrtujemo zato, da se izognemo morebitnim nevšečnostim, ki nas utegnejo presenetiti na naši poti do zastavljenega cilja.

Tudi pri varčevanju je tako! Da bo vaša pot do cilja (potovanje, obnova doma, šolnina, pokojnina, itd.) enostavna, smo za vas pripravili zelo preprost dolgoročen način varčevanja - varčevalni načrt.

Sklenite svoj varčevalni načrt. Pomagal vam bo, da se z rednimi mesečnimi vplačili izognete pastem hitrih finančnih odločitev in s tem pridobite številne prednosti.

Preberi več

Za elektronski pristop sledite povezavi EMIL.

Za vse, ki želite pridobiti dodatne informacije sami, priporočamo spodnje povezave:

Varčevanje v varčevalnem načrtu

Vodič po svetu vlaganja

Kakšen tip vlagatelja ste?

Prav vsaka stvar potrebuje svoj načrt!

Načrtujemo zato, da se izognemo morebitnim nevšečnostim, ki nas utegnejo presenetiti na naši poti do zastavljenega cilja.

Tudi pri varčevanju je tako!

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Pripravljanje terena za normalizacijo monetarne politike

Preberi več