Zaposleni v Triglav Skladih

V Družbi Triglav Skladi je zaposlenih več kot 40 strokovnih sodelavcev, ki imajo visoka strokovna znanja in dolgoletne izkušnje s področja financ, investicij, korporativnega upravljanja in upravljanja z naložbami.
Predstavitev

V Družbi Triglav Skladi je zaposlenih več kot 40 strokovnih sodelavcev, ki imajo visoka strokovna znanja in dolgoletne izkušnje s področja financ, investicij, korporativnega upravljanja in upravljanja z naložbami.

Ničesar ne prepuščamo naključju. Naše odločitve so rezultat skupinskega dela, analitičnega znanja in bogatih izkušenj. Velik poudarek dajemo izobraževanju zaposlenih in jih spodbujamo k pridobivanju strokovnih znanj tudi iz drugih področij. S takšnim odnosom smo dolgoročno ohranili vodilni položaj med ponudniki storitev upravljanja vzajemnih skladov na slovenskem finančnem trgu. Sadove tega prizadevanja pa žanjemo skupaj z vami.

Spoznajte vodstvo in upravljavce premoženja v družbi Triglav Skladi.

Vodstvo družbe
Benjamin Jošar
Benjamin Jošar
Predsednik uprave
Andrej Petek, CFA
Andrej Petek, CFA
Član uprave
Miha Grilec
Miha Grilec
Član uprave
Direktorji področij
Sašo Ivanović
Direktor področja upravljanja investicijskih skladov

Sašo Ivanović je univerzitetni diplomirani ekonomist. Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Steber Global in Triglav Evropa.

Gorazd Belavič
Direktor področja analiz
T: 01/300-73-15
Mojca Ivanc
Direktorica področja marketinga in upravljanja celostne izkušnje strank
T: 01/300-73-32
Damijana Beričič Besjedica
Direktorica področja podpore poslovanja s strankami
T: 01/300-73-06
Merita Bajraktari
Direktorica področja pravnih in splošnih zadev
T: 01/300-73-04
Ana Rep
Direktorica področja financ in računovodstva
T: 01/300-73-44
Tomaž_Dvorak_Triglav_Skladi
Tomaž Dvořak
Direktor področja prodaje
T: 01/300-73-00
Živa Jezernik
Živa Jezernik
Direktorica področja upravljanja tveganj in spremljave poslovanja
T: 01/300 73 61
Izidor Jerman
Izidor Jerman
Direktor področja individualnega upravljanja premoženja
T: 01 320 04 34

Izidor Jerman je diplomirani ekonomist. Leta 2000 je diplomiral na University of Alaska Anchorage, ZDA iz smeri finance in ekonomija.

 

Upravljavci premoženja
Sašo Ivanović, univ. dipl. ekon
Direktor področja upravljanja investicijskih skladov
Gašper Dovč, spec.
Višji upravljavec investicijskih skladov

Gašper Dovč je specialist ekonomije. Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Preudarni, Triglav Renta in Triglav Svetovni razviti trgi

mag. Mitja Baša
Višji upravljavec investicijskih skladov

Mitja Baša je magister ekonomije. Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Tam je leta 2007 zaključil tudi podiplomski magistrski študij, smer Finance.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Hitro rastoča podjetja in Triglav Top Brands.

mag. Matjaž Dlesk, CFA
Višji upravljavec investicijskih skladov

Matjaž Dlesk je magister ekonomije in nosilec licence CFA. Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Tam je leta 2007 zaključil tudi podiplomski magistrski študij, smer Poslovodenje in organizacija.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Jugovzhodna Evropa in Triglav Rastoči trgi.

Alexandr Gutirea, mag., CFA
Specialist področja investicijskih skladov

Alexandr Gutirea je magister poslovnih ved. Diplomiral in magistriral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Azija, in Triglav Aktivni.

Vid Pajič
Vid Pajič
Višji upravljavec investicijskih skladov

Vid Pajič je diplomirani ekonomist. Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Upravlja vzajemna sklada Triglav Zeleni in Triglav High Yield Bond.

Aleša Čačoviča
Aleš Čačovič
Višji upravljavec investicijskih skladov

Aleš Čačovič je diplomirani ekonomist. Diplomiral je na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.

Upravlja vzajemna sklada: Triglav Obvezniški in Triglav Money Market. 

Slavko Rogan
Slavko Rogan
Višji upravljavec investicijskih skladov

Slavko Rogan je diplomirani ekonomist. Diplomiral je na Ekonomski-poslovni fakulteti Maribor.

Upravlja: Triglav Tehnologija, Triglav Severna Amerika in Triglav Zdravje in farmacija

mag. Radivoj Pregelj
Višji upravljavec individualnih portfeljev
Janez Javornik, univ. dipl. ekon, FRM
Višji upravljavec individualnih portfeljev
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Mesečno poročilo podskladov KS Triglav VS april 2022

Preberite poročilo