Kaj je storitev osebnega finančnega svetovanja?

Ker se v Triglav Skladih zavedamo, da je osebna obravnava vlagatelja največ vredna, so vam za pogovor na voljo finančni svetovalci, s katerimi se boste pogovorili o svojih finančnih ciljih, željah in potrebah. Skupaj boste določili, kolikšne so vaše trenutne finančne zmogljivosti, opredelili vaše naložbene cilje in zmožnosti za dosego le-teh ter poiskali finančne priložnosti glede na stopnjo tveganja, ki ste jo kot vlagatelj pripravljeni sprejemati. Naše finančne svetovalce zavezuje profesionalna etika, zato so vaši podatki in informacije skrbno varovani in niso dostopni drugim.

Za osebno svetovanje s finančnim strokovnjakom se lahko dogovorite na brezplačni telefonski številki 080 10 19.

Kako mi lahko osebni finančni svetovalec pomaga?

Finančni svetovalec vam bo pri osebnem svetovanju odgovoril na vsa vaša vprašanja v zvezi z varčevanjem v vzajemnih skladih. Najpogostejša vprašanja, ki nam jih zastavijo vlagatelji, so:

  • na razpolago imam določena sredstva, pa ne vem, ali bi se odločil za naložbo;
  • ne vem, katera oblika naložbe bi bila najbolj primerna zame;
  • želim varčevati v vzajemnih skladih, saj z donosi v bankah nisem zadovoljen, vendar ne vem, ali je varčevanje v skladih primerno zame;
  • odločil bi se za varčevanje v vzajemnih skladih, vendar ne vem, kateri skladi bi uresničili moja naložbena pričakovanja;
  • primanjkuje mi časa, poleg tega pa se ne čutim dovolj strokovno podkovanega, da bi na lastno pest začel aktivno vlagati na borzi.

Na podlagi pogovora vam bo finančni svetovalec s svojim znanjem in izkušnjami pomagal izbrati iz široke ponudbe vzajemnih skladov in naložbenih kombinacij takšno naložbeno rešitev, ki bo kar se da ustrezala vašim naložbenim pričakovanjem in ciljem.

Kje se lahko dogovorim za osebno svetovanje?

V času uradnih ur od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro:

Vprašanja za finančnega svetovalca g. Toneta Mavra nam lahko zastavite tudi prek spletnega obrazca ali poiščete nasvet na katerem od naših pooblaščenih vpisnih mest po vsej Sloveniji.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Najpomembnejši teden v letošnjem letu?

Preberi več