Ali Triglav Skladi omogočajo elektronski pristop k podskladom Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi?

Da! Družba Triglav Skladi omogoča elektronski pristop k svojim skladom. Za ta namen smo razvili spletno poslovalnico Moj račun in mobilno aplikacijo Triglav Skladi.

Spletna poslovalnica Moj račun vam omogoča spletno pristopanje k vsem podskladom v okviru Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi na varen, enostaven in uporabniku prijazen način. Služi kot orodje za spremljanje vaših transakcij, omogoča vpogled v stanje vaših naložb, dostop do vseh obrazcev in dokumentov, povezanih s Triglav vzajemnimi skladi, svežih finančnih informacij, poročil skladov in komentarjev borznih dogajanj.

Mobilna aplikacija Triglav Skladi omogoča celovit pregled portfelja, strukture in gibanja vrednosti naložb, popolno digitalno poslovanje, enostavna vplačila in prenose med skladi z najvišjimi varnostnimi standardi. Prav tako ste 24/7 vse dni v tednu obveščeni o aktualnih dogajanjih na trgih. 

Kaj potrebujem za elektronski pristop?

Za pristop v spletno poslovalnico Moj račun potrebujete veljavno kvalificirano digitalno potrdilo, ki omogoča identifikacijo uporabnika. Mobilno aplikacijo Triglav Skladi pa lahko brezplačno naložite na App Store ali Google Play

Kje lahko pridobim kvalificirano digitalno potrdilo?

Kvalificirana digitalna potrdila izdajajo pooblaščeni overitelji. Dovoljena je uporaba naslednjih digitalnih potrdil:

Ali je mogoče spremljati nakup in prodajo enot premoženja sklada preko interneta?

Da! Spletna poslovalnica Moj račun vam omogoča spremljanje vaših naložb, in sicer tako vrednosti vaše investicije kot tudi vseh preteklih transakcij, nakupov in prodaj.

mobilno aplikacijo Triglav Skladi pa lahko spremljate celovit pregled svojega portfelja, strukturo in gibanje vrednosti naložb, opravite vplačilo in prenos enot ter ste na tekočem z ažurnimi strokovnimi nasveti in vsebinami naših upravljavcev in analitikov. 

Pri obeh digitalnih poteh je poskrbljeno za najvišje varnostne standarde

Kakšne so posebnosti pri prvem vplačilu ob elektronskem pristopu?

V primeru elektronskega pristopa prek spletne polovalnice Moj račun in mobilne aplikacije Triglav Skladi mora vlagatelj prvo vplačilo opraviti s svojega transakcijskega (osebnega) računa, ki ga je navedel na pristopni izjavi.

Ali lahko preko spleta pristopi tudi mladoletna oseba?

Ne. Preko spletne poslovalnice Moj račun in mobilno aplikacijo Triglav Skladi je pristop omogočen le polnoletnim osebam, državljanom Republike Slovenije.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Varčevalni nasveti

Kako v 5 korakih začeti z varčevanjem denarja

Pripravite si svoj načrt