Kdaj in kako lahko vplačam v sklad?

Vlagatelj se lahko odloči za enkratna vplačila v sklade ali pa za obročno vplačevanje oziroma varčevalni načrt.

Vlagatelj ob pristopu prejme univerzalni plačilni nalog (UPN) s sklicno številko. S pomočjo UPN lahko izvede enkratna vplačila sredstev na transakcijski račun izbranega sklada. Vlagatelj lahko vplačilo v sklad opravi pri izvajalcih plačilnega prometa (na bančnem okencu, pošti) ali prek svoje elektronske banke. 

V primeru rednega mesečnega varčevanja vlagateljem priporočamo, da za vplačila v vzajemne sklade odprejo direktno obremenitev SEPA (s pomočjo obrazca na vseh pisnih mestih ali na naši spletni strani pod rubriko Dokumenti) ali pa nakazila izvršujejo s pomočjo obrazca Pooblastilo delodajalcu.

Kakšno je najmanjše možno vplačilo v vzajemni sklad?

Triglav Skladi, družba za upravljanje ne opredeljuje najnižjega vplačila v izbran sklad, tako da je možno vplačati poljuben znesek.

V primeru direktnih obremenitev in v primeru nakazila v naložbeno kombinacijo znaša najnižje vplačilo 30 €.

Ali je možno gotovinsko vplačilo v podsklade Krovnega sklada?

Vplačilo je možno izvesti v vseh finančnih in drugih institucijah, ki so pooblaščene za izvajanje plačilnega prometa, v poslovalnicah pa ne poslujemo gotovinsko.

Kaj so direktne obremenitve SEPA?

Direktne obremenitve SEPA so plačilni instrument (trajnik), ki omogoča enostavno, redno, mesečno vplačevanje v podsklade Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, saj se mesečni obrok avtomatsko izvede z vašega računa.

Namenjene so vsem vlagateljem, ki želijo dolgoročno mesečno vplačevati fiksne zneske na račun izbranega vzajemnega sklada. Njihova prednost se kaže tudi v nizkih stroških nakazila za varčevalca.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Pripravljanje terena za normalizacijo monetarne politike

Preberi več