Kako naj varčujem za prihodnost svojih otrok?

Otroci hitro odrastejo, rastejo pa tudi njihove potrebe. Kako bo izgledal slovenski šolski sistem v prihodnosti ne vemo, slutimo pa lahko, da ne bo več brezplačen. Šolnine v tujini pa so že danes nekaj povsem običajnega. Aktualen je tudi stanovanjski problem, žepnina v času študija, prvo samostojno potovanje itd. Otrokom želimo omogočiti izbiro, želimo si, da bi jih na njihovi poti do osamosvojitve lahko vsaj delno podprli.

Predstavljamo vam, koliko lahko privarčujete v 3, 5, 10 ali 15 letih, če mesečno varčujete 30, 50 ali 100 EUR ob 4 ali 6 % pričakovani letni donosnosti.

Varčujem mesečno 3 leta 5 let 10 let 15 let
  4% 6% 4% 6% 4% 6% 4% 6%
30 1.148 1.183 1.992 2.095 4.415 4.898 7.364 8.649
50  1.913 1.972 3.320 3.491 7.359 8.163 12.273 14.415
100 3.827 3.943 6.640 6.982 14.718 16.326 24.546 28.831
Kako naj privarčujem za potovanje?

Predstavljamo vam primer izračuna, koliko privarčujete v 5 letih, če mesečno varčujete 30, EUR ob 5 ali 8 % pričakovani letni donosnosti.

vplačana sredstva 1.800 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 5% donosnosti 2.034 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 8% donosnosti 2.188 €
Kako naj privarčujem za manjšo obnovo doma?

Predstavljamo vam primer izračuna, koliko privarčujete v 5 letih, če mesečno varčujete 60, EUR ob 5 ali 8 % pričakovani letni donosnosti.

vplačana sredstva 3.600 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 5% donosnosti 4.069 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 8% donosnosti 4.377 €
Kako naj privarčujem za nakup novejšega avtomobila?

Predstavljamo vam primer izračuna, koliko privarčujete v 5 letih, če mesečno varčujete 100, EUR ob 5 ali 8 % pričakovani letni donosnosti.

vplačana sredstva 6.000 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 5% donosnosti 6.781 €
vrednost privarčevanih sredstev ob 8% donosnosti 7.294 €
Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Mesečno poročilo podskladov KS Triglav VS december 2021

Preberite poročilo