V čem je prednost Triglav Skladov?

Prednost Triglav Skladov je dolgoletna prisotnost na trgu, saj smo Družbo ustanovili že leta 1994, ko so se vzajemni skladi v Sloveniji šele začeli oblikovati. Imamo vse potrebne izkušnje, znanje in infrastrukturo, da uresničimo vaše naložbene cilje. Druga prednost je naša velikost, ki nam zagotavlja stabilnost, vam pa omogoča varnejše naložbe. Zaupa nam že več kot 70.000 vlagateljev, pokrivamo pa skoraj tretjino slovenskega trga. Naš sklad Triglav Steber Global je največji vzajemni sklad v Sloveniji.

Kako skrbimo za razvoj svojih storitev?

Veliko energije vlagamo v pridobivanje novih znanj in v snovanje novih produktov. Poleg razvoja aplikacij za vlagatelje si prizadevamo izboljševati tudi v smeri osebnega pristopa, zato smo kot prva družba za upravljanje v Sloveniji ponudili storitev individualnega upravljanja premoženja (IUP). Če želite biti na tekočem z novostmi in našimi produkti, se lahko prijavite na e-novice.

Kako skrbimo za strokovnost svojih zaposlenih?

Proces odločanja naših strokovnjakov je podprt z nenehnim razvojem podpornih mehanizmov, ključne odločitve pa sprejemajo in potrjujejo strokovna telesa. Vlagamo v napredne sisteme upravljanja naložb in upravljanja s tveganji. Velik poudarek dajemo izobraževanju zaposlenih. Pri tem nimamo v mislih le strokovnega izpopolnjevanja, temveč tudi osebni razvoj in izobraževanje na drugih področjih.

Kako poteka osebno svetovanje pri Triglav Skladih?

Na osebnem svetovanju vam pomagamo poiskati odgovore na vprašanja, ki jih mora poznati vsak vlagatelj preden oblikuje svoj naložbeni portfelj:

  • Kakšen je vaš naložbeni cilj?
  • Kakšno je obdobje varčevanja, v katerem želite ta cilj doseči?
  • Kakšen je vaš odnos do tveganja?
  • Kakšne so vaše finančne zmožnosti?
  • Kakšne so vaše dosedanje izkušnje z vlaganjem?
  • Kakšna je struktura vašega celotnega naložbenega portfelja?

Najlažje vam bo, če pri sebi v naprej premislite glede zgornjih vprašanj, nato pa se dogovorite za sestanek s strokovnjakom.

Po čem se Triglav Skladi razlikujemo od drugih?

Delujemo v stabilnem in kapitalsko močnem finančnem okolju Skupine Triglav, zato lahko dnevno skrb posvečamo kakovosti storitev in ne vprašanjem poslovnega preživetja družbe. Predvsem vas želimo odvrniti od odločanja za naložbe po trenutnem navdihu, zato vam nudimo strokovne nasvete, ter vas seznanimo z različnimi možnostmi za lažjo odločitev. Poudarjamo, da mora biti varčevanje v vzajemnih skladih ciljno usmerjeno in dolgoročno, zato storitev ne ponujamo kot priložnost za hitre dodatne zaslužke. In ne nazadnje vlagateljem zagotavljamo največjo kakovost upravljanja sredstev, ne samo z vidika pričakovane donosnosti, ampak predvsem z vidika upravljanja tveganj.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Bodo pogonska goriva še naprej tako draga?

Preberi več