ezgif.com gif maker 2

Z naložbenim priročnikom stopite na pot donosne prihodnosti!

Skrb za svoja finančna sredstva, poleg skrbi za zdravje, postaja ena od najpomembnejših dejavnosti našega časa. Ljudje se vsak dan bolj zavedamo, da nam zaslužki, prihranki in premoženje, ki ležijo doma v nogavici ali na tekočem računu, ne zagotavljajo varne finančne prihodnosti in z leti prehitro skopnijo. Plemenitenje premoženja s finančnimi naložbami, ki so se ga v preteklosti lahko posluževali le v tujini, je danes končno postalo dostopno vsem Slovenkam in Slovencem. Tudi tistim, ki želite z manjšimi naložbami v času aktivne delovne dobe oplemenititi svoje premoženje in že danes stopiti na pot donosne prihodnosti.

V pomoč pri odločitvi za pravo naložbo, smo za vas zasnovali brezplačen e-priročnik »5 korakov do donosne prihodnosti« s koristnimi nasveti, kako izbrati pravo obliko naložbe in naložbeni cilj za vaše potrebe. Priročnik vam je na voljo brezplačno, preprosto izpolnite podatke v spodnjem obrazcu in pridobite koristne nasvete.

Spoznajte 5 korakov do donosne prihodnosti!

Enostavno izpolnite podatke v spodnjem obrazcu in si zagotovite svoj brezplačen izvod priročnika, ki s praktičnimi primeri prikaže ključne korake za aktivno načrtovanje donosne finančne prihodnosti za vas in vaše najbližje.

ezgif.com gif maker 3

Pridobite osebni varčevalni načrt za naložbo v vaš najljubši Triglav sklad.

Tudi vi sanjate o nakupu priljubljenega izdelka, dodatni mesečni renti v času upokojitve, večmesečnem potovanju po Aziji, štipendiji za otroke ali prenovi stare hiše v družinski lasti? Veliko ljudi sanjari, želje pa izpolnijo le tisti, ki naredijo prvi korak - zato izdelajte svoj varčevalni načrt. Izpolnite obrazec na povezavi in na vaš e-mail naslov boste prejeli personaliziran varčevalni načrt za naložbo v vaš najljubši Triglav sklad.

Vzajemni sklad mešani defenzivni Triglav Preudarni je podsklad Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, ki ga upravlja družba Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska 54, Ljubljana. Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi in Ključni podatki za vlagatelje so v slovenskem jeziku vlagateljem brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje in na spletni strani www.triglavskladi.si.

Investiram v kar verjamem - novi naložbeni sklad Triglav Preudarni