Izberite svojo naložbeno kombinacijo

Da boste lažje izbrali naložbeno kombinacijo, ki vam najbolj ustreza, vam priporočamo, da najprej ugotovite, kakšen tip vlagatelja ste. Izberite, kateri od spodaj navedenih dejavnikov velja za vas, mi pa vam bomo predlagali naložbeno rešitev, ki najbolj ustreza vašim naložbenim pričakovanjem.

Izkušnje

 

Naložbeni cilj

Varnost
sredstev
Visoki
donosi

Zanima me predvsem varnost naložb.
Svojih sredstev nisem pripravljen izpostavljati tveganju.

Način varčevanja

 

Čas varčevanja

 

Priporočene naložbene rešitve
Glede na vnesene podatke vam priporočamo naslednje naložbene rešitve:
Triglav DINAMIČNI

Verjamete v to, da tisti, ki si v življenju več upa, lahko več tudi doseže. Za višjo rast svojega premoženja ste pri investiranju pripravljeni sprejemati tudi večje izzive. Zastavljene imate (dolgoročne) cilje glede svojih naložb in se zavedate pomena postopnega, dolgoročnega varčevanja v izbranih naložbah.

Vaša naložbena pričakovanja so dinamična, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Dinamični.

Triglav MEGATRENDI

Ste vlagatelj, ki stremi k novim izzivom in z optimizmom zre v prihodnost. Ne bojite se večjih nihanj in trdno stojite za svojimi naložbenimi odločitvami. Verjamete, da je pri investicijah potrebno razmišljati o dolgoročnih trendih v različnih gospodarskih sektorjih. Zanimajo vas visoki donosi, svoja sredstva pa ste zaradi tega pripravljeni izpostaviti tudi večjemu tveganju.

Imate visoka naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Megatrendi.

Triglav DRZNI

Ste vlagatelj, ki verjame v pregovor, "kdor riskira, profitira". Odločno vztrajate pri svojih odločitvah o naložbah, tudi v primeru večjih nihanj. Zanimajo vas predvsem dolgoročna rast vloženih sredstev in visoki donosi, svoja sredstva pa ste zaradi tega pripravljeni ozpostaviti tudi večjemu tveganju.

Imate visoka naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Drzni.

Triglav VARNI

Ste vlagatelj, ki v skrbi za svoje prihranke na prvo mesto postavlja varnost. Pri vlaganju ste zelo previdni in ne želite prevzemati večjega naložbenega tveganja. Bolj kot donos vam je pomembna ohranitev vrednosti privarčevanih sredstev.

Vaša naložbena pričakovanja so zelo umirjena, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Varni.

Triglav ZMERNI

Ste vlagatelj, ki verjame v načelo, da se počasi daleč pride. S svojimi prihranki ravnate premišljeno in ste pri njihovem investiranju bolj konservativni. Nad svojimi naložbami želite ohranjati nadzor, priložnost dobička pa vidite predvsem v iskanju ugodnega razmerja med varnostjo in donosom.

Imate zmerna naložbena pričakovanja, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Zmerni.

Triglav UMIRJENI

Ste vlagatelj, ki verjame, da se je v življenju najbolj pametno odločiti za varno pot. Pri investiranju svojih prihrankov ste konservativni, saj vas bolj kot visok donos privlačita enakomerna in umirjena rast vloženih sredstev.

Vaša naložbena pričakovanja so umirjena, zato vam predlagamo naložbeno kombinacijo Triglav Umirjeni.

Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Varčevalni nasveti

Kako v 5 korakih začeti z varčevanjem denarja

Pripravite si svoj načrt