Mobilna aplikacija Triglav Skladi

Preprostejše in vedno dostopno investiranje z novo mobilno aplikacijo.

Investiranje na dosegu vaših prstov

Z novo mobilno aplikacijo Triglav Skladi enostavno pristopite k investiranju v naložbene sklade, vplačujete sredstva in spremljate svoje naložbe. Prijazno, varno in zanesljivo. Naložite jo na svoj pametni telefon in vstopite v svet, kjer so preudarne naložbe enostavno in vedno dosegljive takrat, ko imate čas.

Prednosti mobilne aplikacije

mobile 1

K investiranju v Triglav naložbene sklade lahko zdaj pristopite iz aplikacije na vašem pametnem telefonu – brez obiska poslovalnice. Povsem preprosto se registrirajte od koderkoli. Potrebujete le svoj telefon, internetno povezavo, osebni dokument in nekaj minut.

Enostaven pristop

K investiranju v Triglav naložbene sklade lahko zdaj pristopite iz aplikacije na vašem pametnem telefonu – brez obiska poslovalnice. Povsem preprosto se registrirajte od koderkoli. Potrebujete le svoj telefon, internetno povezavo, osebni dokument in nekaj minut.

Vedno dosegljivo investiranje

Nova aplikacija Triglav Skladi vas postavlja v središče upravljanja vaših naložb. Vplačujte sredstva, spremljajte in prilagajajte naložbe ter si izplačujte oplemeniteno premoženje. Enostavno, varno in zanesljivo, kjerkoli in kadarkoli.

Varno, zanesljivo, pregledno

Vaše premoženje je vaše življenje. Zato smo mobilno aplikacijo Triglav Skladi zasnovali tako, da bo postala vaša osrednja točka za varno, zanesljivo in pregledno upravljanje vaših naložb. Pri tem ne boste nikoli prepuščeni sami sebi ali klepetalnim robotom, saj se lahko vedno obrnete na naše naložbene strokovnjake.

Postavitev varčevalnih ciljev

V novi aplikaciji Triglav Skladi si postavite varčevalne cilje in sproti spremljajte, kako hitro se jim približujete. Potrebujete 10.000 evrov za prenovo stanovanja, 3.000 evrov za nakup električnega kolesa ali 4.000 evrov za potovanje? Vnesite cilje v aplikacijo in imejte pregled, koliko še potrebujete, da jih dosežete.

Dostopno investiranje

Brez zapletenih izrazov in težko razumljivih finančnih produktov. Mobilna aplikacija Triglav Skladi investiranje približuje vsem, ne glede na finančno predznanje in višino prihodkov. Z njo lahko prednosti investiranja v naložbene sklade izkoristite že s 30 evri mesečno, ki jih namenite za varčevanje. Vsakdo si namreč zasluži več.

Demo račun za preizkus

Še preden začnete investirati prek mobilne aplikacije Triglav Skladi, lahko njeno delovanje preizkusite z demo računom. Tam vas pričaka virtualni portfelj, pregledujete lahko naložbene priložnosti in celo postavite svoj prvi virtualni naložbeni cilj. Popolnoma brez obveznosti.

Mnenja uporabnikov

  • Aplikacija je pregledna in enostavna za uporabo. Všeč mi je možnost določanja finančnih ciljev.

  • Pohvale za novo aplikacijo. Sem uporabljal že prejšnjo in ta je res velik korak naprej v smislu preglednosti, vplačevanja in spremljanja investicij v sklade.

  • Končno se je možno registrirati za vplačevanje v sklade brez da moraš fizično v poslovalnico.  Tokrat ste se res potrudili in čisto nič ne zaostajate za tujimi skladi/brokerji.

Pogosta vprašanja in odgovori