O družbi

Dolgoletna tradicija družbe Triglav Skladi je dokaz za našo odličnost. Vsak dan nam zaupa več Slovencev, saj posebno pozornost namenjamo skrbi za vlagatelje ter spodbujamo zavezanost svojih zaposlenih k strokovnosti in odgovornosti.
Splošen opis

Triglav Skladi smo vodilna družba za upravljanje premoženja v Sloveniji in del najbolj prepoznavne zavarovalno-finančne skupine v Sloveniji in širši regiji. Naša osnovna dejavnost je upravljanje investicijskih skladov, individualno upravljanje premoženja strank in investicijsko svetovanje.

Naše poslanstvo je varčevanju dodajati vrednost ter deliti znanje in širiti zavedanje o preudarnem plemenitenju premoženja. Pri tem gradimo na zanesljivosti, odzivnosti, enostavnosti in transparentnosti do naših strank, ki jim zagotavljamo visoko strokovnost in visoke etične standarde pri upravljanju njihovega premoženja.

Upravljamo 1 mrd EUR premoženja v Krovnem skladu Triglav vzajemni skladi ter storitvi individualnega upravljanja premoženja. Skrbimo za 110.000 vlagateljev, ki nam zaupajo svoja sredstva. Velikost in stabilnost poslovanja sta trden temelj za nadaljnje kvalitetno upravljanje in zaveza, da tudi v bodoče stremimo k razvoju najboljših naložbenih rešitev za naše stranke.

Sedež družbe in ostali podatki
Ime Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o.
Sedež Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana
Telefon 01 / 300 73 00
Telefaks 01 / 300 73 50
Spletni naslov www.triglavskladi.si
Elektronska pošta info@triglavskladi.si
Št. vpisa v sodni register 94/01262 pri Okrožnem sodišču v Ljubljani
Matična številka 5853915
Identifikacijska številka 76205371
Transakcijski račun SI56 0400 1004 8780 028
Osnovni kapital 563.344,88 EUR
Lastniška struktura Zavarovalnica Triglav, d. d.
Leto ustanovitve 1994
Akti Akt o ustanovitvi družbe
Pravni status družba za upravljanje, družba z omejeno odgovornostjo
Osnovna dejavnost upravljanje vzajemnih skladov, individualno upravljanje premoženja strank, investicijsko svetovanje

 

Finančni center Triglav Skladi najdete v pritličju poslovne stavbe na Slovenski 54 v Ljubljani. 

 

 

Uradne ure
Od ponedeljka do petka
8.30 - 12.30 in 13.30 - 16.30
Vodstvo družbe
Uprava
Predsednik uprave
Benjamin Jošar
Član uprave
Andrej Petek, CFA
Član uprave
Miha Grilec
Nadzorni svet
Predsednik nadzornega sveta
David Benedek
Namestnica predsednika nadzornega sveta
Marica Makoter
Članica nadzornega sveta
Nataša Veselinović
Član nadzornega sveta
Matej Runjak
Član nadzornega sveta
Jaka Kirn
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Bodo pogonska goriva še naprej tako draga?

Preberi več