ezgif.com gif maker 6

Ste v življenju preudarni, zeleni, tehnološki ali aktivni?

Novi Triglav vzajemni skladi so prav takšni kot vi!

Kateri tip varčevanja je pravi za vas?

Vaš pogled na življenje določa, kako lahko ustvarite največ iz svojega denarja. Kliknite na trditev in preverite, kam se uvrščate v primerjavi z ostalimi sodelujočimi. Največ glasov ima … Kliknite in odkrijte!

Najboljše taktike za vlaganje v nove trende

Oddajte svoje podatke in pridobite brezplačen izvod vodiča s praktičnimi nasveti za najučinkovitejše vlaganje in varčevanje.

Novi Triglav naložbeni skladi – postanite del sprememb, ki jih želite videti v prihodnosti

ezgif.com gif maker 7

Naložbeni sklad

Triglav Tehnologije prihodnosti

Triglav Tehnologije prihodnosti je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v tehnološki napredek in razvoj globalnih podjetij s področij informacijske tehnologije, digitalizacije in multimedije. Tehnologija, umetna inteligenca, veliki podatki danes dosegajo to, kar je bilo še včeraj nepredstavljivo. Postanite del izjemnega tehnološkega napredka in investirajte v sektor informacijske tehnologije, ki je z naskokom najdonosnejši sektor zadnjega desetletja.

Triglav Tehnologije prihodnosti vaša sredstva investira v delnice globalnih podjetij iz sektorja informacijske tehnologije. Poleg tega sklad vključuje tudi naložbe v sorodne visokotehnološke panoge, katerih poslovanje temelji na uporabi informacijske tehnologije, kamor sodijo industrija videoiger, globalna družabna omrežja, spletna medijska podjetja, globalne spletne trgovine .... V tem skladu vlagate v podjetja, kot so Apple, Microsoft, Alibaba, Paypal, Salesforce in drugi.

Zanima me donosnejši sektor
ezgif.com gif maker 8

Naložbeni sklad

Triglav Okoljska perspektiva

Triglav Okoljska perspektiva je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v podjetja, rešitve in ljudi, ki rastejo trajnostno in sonaravno. Dinamičen delniški sklad naložbene priložnosti išče v podjetjihz visoko stopnjo družbene odgovornosti.

Triglav Okoljska perspektiva sredstva investira v delnice podjetij, ki so med vodilnimi na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Priporočamo ga vsem, ki verjamete v zeleno prihodnost in želite del svojih privarčevanih sredstev oplemenititi z naložbami v inovativna in okolju prijazna podjetja.

Zanimajo me družbeno odgovorne naložbe
ezgif.com gif maker 9

Naložbeni sklad

Triglav Preudarni

V preudarnosti je moč. Zato smo ustvarili naložbeni sklad Triglav Preudarni za vse premišljene vlagatelje, ki verjamete v zdravo previdnost in želite izkoristiti varnejše ravnovesje med priložnostmi in tveganji.

Triglav Preudarni razporeja sredstva pretežno v obveznice, komercialne zapise in depozite, v manjši meri pa tudi delnice uspešnih globalnih podjetij. Triglav Preudarni je izvrstna izbira za preudarne vlagatelje, ki vam je pomembna varnost naložbe.

Zanimajo me varne naložbe
ezgif.com gif maker 10

Naložbeni skladi

Triglav Aktivni

Triglav Aktivni je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v aktivnost in se zavedate, da z obvladovanjem gibanja ohranjamo stabilnost skozi vse življenje. Sklad v vaše naložbe vnaša aktivno dinamiko, a hkrati ohranja stabilnost naložb, saj uravnava gibanje z zniževanjem deleža tveganih naložb v času višjih napovedanih nihajnosti na trgih.

Triglav Aktivni se glede na vrsto naložb in naložbeno strategijo uvršča med mešane fleksibilne globalne sklade s kapitalsko zaščito. Naložbeni sklad Triglav Aktivni priporočamo vsem, ki vam stabilnost in varnost pomenita več kot nadpovprečna donosnost naložbe.

Zanimajo me stabilne naložbe

Spoznajte štiri nove naložbene sklade, ustvarjene za potrebe novih časov in ljudi.

Novi skladi Triglav Preudarni, Triglav Okoljska perspektiva, Triglav Aktivni in Triglav Tehnologije prihodnosti so odgovor na želje in potrebe sodobnih vlagateljev, ki želite v svoje naložbe vnesti premišljeno ravnovesje priložnosti in tveganj, aktivno dinamiko in stabilnost naložb. Z novimi skladi lahko investirate v priznana družbeno odgovorna in inovativna tehnološka podjetja, ki ustvarjajo prihodnost, v kakršno verjamete vi.

Ne zamudite svoje najboljše naložbene priložnosti v novih Triglav vzajemnih skladih.

Stopite v kontakt z našimi svetovalci že danes.

Pišite na info@triglavskladi.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 10 19. S finančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za video klic. Obiščete nas lahko v naši poslovalnici na Slovenski 54 v Ljubljani, pooblaščenih vpisnih mestih ali pa izkoristite prednosti e-poslovanja in vse uredite v spletni poslovalnici Moj račun.