Triglav Skladi 05.1 V cem se razlikujemo od drugih

V čem se razlikujemo od drugih?

Triglav Skladi delujemo znotraj močnega in vpeljanega koncepta Skupine Triglav. To nam omogoča, da si vsak dan prizadevamo za še boljšo kakovost naših storitev. Prizadevamo si, da stranke odvrnemo od investiranja po navdihu. Z izkušnjami in strokovnostjo jim želimo ponuditi optimalne rešitve za premišljene in donosne naložbe.

V komunikaciji s strankami ves čas poudarjamo, da mora biti varčevanje v vzajemnih skladih ciljno usmerjeno in dolgoročno. Svojih storitev zato ne prikazujemo kot priložnost za hiter zaslužek. Vsem vlagateljem v skladih zagotavljamo kakovostno upravljanje naložb – tako z vidika donosov kot tudi z vidika upravljanja tveganj.

Triglav Skladi 05.2 Za svoje stranke razvijamo napredne storitve

Za svoje stranke razvijamo napredne storitve

Znotraj družbe Triglav Skladi veliko pozornosti namenjamo izobraževanju zaposlenih in oblikovanju novih produktov, ki so v koraku s časom ter trenutnimi finančnimi trendi. Poleg razvoja aplikacij za vlagatelje si prizadevamo izboljšati tudi osebni pristop do strank. S tem razlogom smo kot prvi ponudili individualno upravljanje premoženja (IUP).

Produkti in storitve, v katere vlagamo in vanje verjamemo, imajo veliko dodano vrednost. Z njimi oblikujemo najboljše naložbene rešitve, ki vlagateljem omogočajo uresničevanje finančnih ciljev. Pri tem poudarjamo pomen vztrajanja pri izbrani naložbeni strategiji, saj lahko pričakovani letni donos dosežemo le na dolgi rok.

Triglav Skladi 05.3 Svoje strokovnjake nenehno izobrazujemo

Svoje strokovnjake nenehno izobražujemo

Za vaše naložbe v Triglav vzajemnih skladih ves čas skrbi več kot 40 izkušenih strokovnjakov, ki dnevno spremljajo dogajanje na finančnih trgih. Opremljeni so z vsemi potrebnimi strokovnimi znanji s področja financ, investicij, korporativnega upravljanja in upravljanja naložb.

Velik poudarek dajemo dodatnemu izobraževanju in izpopolnjevanju kompetenc. Poleg strokovnih vsebin poskrbimo tudi za njihov osebni razvoj in izobraževanje na drugih področjih.

Čeprav v celoti zaupamo svojim finančnim strokovnjakom, vse ključne odločitve prepuščamo strokovnim organom družbe. Ničesar torej ne prepustimo naključju. Naše odločitve so rezultat skupinskega dela, analitičnega znanja in bogatih izkušenj.

S takim odnosom (in ponosom) smo ohranili vodilni položaj med ponudniki storitev upravljanja premoženja na slovenskem finančnem trgu.

Triglav Skladi 05.4 Varcujte v Triglav Skladih

Varčujte v Triglav vzajemnih skladih

Varčevanje z rednim, mesečnim investiranjem v vzajemne sklade je najdonosnejši način varčevanja. Mesečnim vplačilom lahko občasno dodate tudi višja vplačila, če si jih lahko privoščite – tako bodo sredstva še dodatno pridobila vrednost.

Naložbeni skladi

Zaslužite si več, zato preverite naložbene priložnosti, ki vam lahko učinkovito pomagajo plemenititi vaše premoženje.

 • 1

  Registrirajte se

  Registracija je hitra in enostavna. Potrebujete le nekaj osebnih podatkov.

 • 2

  Potrdite identiteto

  Za potrditev identitete potrebujete veljavno digitalno potrdilo.

 • 3

  Uredite prihranke

  Nastavite si ponavljajoča mesečna vplačila, vložite že privarčevana sredstva ali kombinacijo obojega.

 • 4

  Ohranite nadzor

  Glede na želene donose in razmere na trgu lahko s sredstvi prosto razpolagate in jih razporejate med Triglav Skladi.

Odpri račun

Ostanimo v stiku

Splača se biti dobro informiran, sploh ko gre za vaš denar. Naše e-novice so najboljša bližnjica do najaktualnejših tem in informacij o dogajanjih na finančnih trgih.