Obeti za drugo četrtletje 2024: Naložbeni komentar

futuristic silver robot gesturing with hands isola 2023 11 27 05 02 06 utc 2

V tokratnem Naložbenem komentarju poleg povzetka dogajanj v preteklem četrtletju in pričakovanj za prihodnje četrtletje kot osrednjo temo obravnavamo tematske strategije.

Oglejte si hiter videopovzetek, celoten komentar z dodatnimi podatki ter interpretacijami pa prenesite tukaj.

Dogajanje v preteklem obdobju

V poglavju Kapitalski trgi v minulem četrtletju predstavljamo pregled ključnih dejavnikov, ki so vplivali na kapitalske trge v prvem četrtletju 2024, in donose pomembnejših indeksov (svetovnih, regijskih in sektorskih).

Tematsko investiranje kot del investicijske fizolofije

V poglavju Tematsko investiranje kot del investicijske filozofije predstavljamo, kaj tematsko investiranje je, kako je ta pristop k investiranju povezan z našo investicijsko filozofijo in kako lahko tematske investicijske strategije najdete tudi med našimi investicijskimi skladi.

Obeti za drugo četrtletje

V poglavju Kaj prinaša naslednje četrtletje? predstavljamo, katere naložbene razrede, regije in sektorje ter segmente obvezniškega trga vidimo kot najbolj perspektivne v drugem četrtletju.

Srečno!

Prenesite celoten naložbeni komentar

Ustvarite si podrobnejšo sliko dogajanja in pričakovanj na finančnih trgih. Prenesite brezplačen naložbeni komentar, ki so ga pripravili naši naložbeni strokovnjaki. 

POMEMBNO

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

i