Informativni portal

Za vas smo na enem mestu zbrali vse informacije o plemenitenju vašega premoženja v vzajemnih skladih.

Kaj je vzajemni sklad?

Vzajemni sklad je najbolj razpršen, transparenten, varen in stroškovno učinkovit finančni instrument za plemenitenje vašega premoženja. Preberite, kako deluje in kakšne prednosti vam nudi.

Vodič po svetu vlaganja

Tudi na prvi pogled zapleten svet vlaganja, varčevanja in kapitalskih trgov je lahko razumljiv, če ga spoznavamo korak za korakom. Tukaj vam na enostaven in prijazen način razložimo vse, kar morate vedeti o vlaganju, preden se zanj odločite.

Načrtovanje varčevanja

Načrt je pogosto najpomembnejši del poti, saj omogoča, da s poti ne skrenemo in dosežemo zastavljeni cilj. Tu vam ponujamo pomoč pri preudarnem načrtovanju varčevanja in vas opozorimo na vse pasti, ki prežijo na neizkušene vlagatelje.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje, na katerega ne poznate odgovora? Pobrskajte med odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja naših vlagateljev.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Poročilo o poslovanju Triglav vzajemnih skladov, junij 2018

Preberite poročilo