Individualno upravljanje premoženja

Individualno upravljanje premoženja je visoko specializirana finančna storitev, prilagojena individualnim potrebam vlagateljev.

Splošen opis

Večja prosta finančna sredstva potrebujejo posebno pozornost pri njihovem plemenitenju. Posameznikom, podjetjem in institucijam nudimo visoko specializirano rešitev individualnega upravljanja premoženja (IUP) v različnih naložbenih strategijah. Kot upravljavci smo zavezani hitremu odzivanju na spremembe, omejevanju tveganj in ustvarjanju optimalnih donosov.

Ponujamo vam

Izkoristite možnosti plemenitenja premoženja, ki vam jih ponuja trgovanje z vrednostnimi papirji. Za strokovno upravljanje bomo poskrbeli mi:

 • Kadarkoli vam bomo na voljo za osebno finančno svetovanje, pregled dogajanj in naložb na finančnih trgih ter napoved prihodnjih gibanj.
 • Vaša sredstva bomo upravljali v skladu z najvišjimi profesionalnimi standardi.
 • Zagotovili vam bomo neposreden in enostaven dostop do naložbenih razredov. Pri tem bomo upoštevali vaše osebne zahteve.
 • Za vas bomo ustvarjali donose in učinkovito obvladovali tveganja v skladu z dogovorjeno naložbeno politiko.
 • Zmanjšali bomo nevarnosti izgub z obvladovanjem ravni tveganja vašega premoženja.
 • Z investiranjem v ustrezno število finančnih instrumentov bomo poskrbeli za razpršitev sredstev in s tem povečali varnost naložbe.
 • Za vas bomo izbrali stroškovno najučinkovitejšo naložbeno strategijo, ki jo bomo prilagodili obsegu sredstev v upravljanju.
 • Omogočili vam bomo visok nivo preglednosti in vas redno obveščali o stanju portfelja in izvršenih poslih.
Za pomoč pri odločanju nas kontaktirajte in zahtevajte naše specializirane finančne svetovalce
080 10 19

Naše prednosti

 • Na spremembe na trgu se odzivamo hitreje, kot se lahko samostojni investitorji.
 • Poslujemo v varnem in zanesljivem informacijskem sistemu.

Katere so prednosti individualnega upravljanja premoženja?

Storitev Individualnega upravljanja premoženja nudi strankam številne prednosti:

 • Neposreden in enostaven dostop do naložbenih razredov, ki ustrezajo osebnim zahtevam vlagatelja.
 • Neposreden dostop do naložbenih nasvetov ter strokovnega in ažurnega pregleda nad dogajanji po trgih, z napovedjo gibanj v prihodnje.
 • Osebna obravnava s strani visoko strokovno usposobljenega finančnega strokovnjaka.
 • Likvidnost premoženja, saj so vlagatelju privarčevana sredstva hitro na voljo.
 • Transparentnost poslovnih procesov in poslovanja ter redno poročanje.
 • Visoko kakovostna,specializirana finančna storitev za konkurenčno ceno.
 • Visoka raven varnosti in zanesljivost tehničnega okolja, ki je zavarovano pred izpadi, vdori in zlorabami.

Za koga je primerna storitev individualnega upravljanja premoženja?

Storitev je primerna za dolgoročne investitorje (posameznike, podjetja in institucije), ki imajo za investiranje na voljo večja prosta finančna sredstva. Vplačilo je mogoče tako v denarju kot v finančnih instrumentih.

Kontaktirajte naše strokovnjake za pomoč

Janez Srebot
Višji skrbnik področja prodaje
T: 01/320-04-22
Ernes Suljić
Višji skrbnik področja prodaje
T: 01/300-73-38
Damjan Kurnik, MBA
Višji skrbnik področja prodaje
T: 01/320-04-63
Katja Pogorevc Zidarič
Katja Pogorevc Zidarič
Manager za prodajo - ključne stranke
T: 01/320 -03-41
Za pomoč pri odločanju nas kontaktirajte in zahtevajte naše specializirane finančne svetovalce
080 10 19
Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Mesečno poročilo podskladov KS Triglav VS april 2022

Preberite poročilo