Hero image TS nepremicnina

Načrt varčevanja z investiranjem za dom

Z načrtom varčevanja z mesečnim investiranjem poskrbite za svojo nepremičnino.

Spoznajte prednosti Načrta varčevanja z investiranjem

Enostavnost

Načrt varčevanja z investiranjem je uporabniku prijazen in lahko razumljiv. Gre za preprost način, s katerim lahko glede na svoje finančne cilje izberete primerne Triglav vzajemne sklade ter vzpostavite redna mesečna vplačila.

Prilagodljivost

Triglav Skladi se ponašajo s paleto raznovrstnih skladov, kar omogoča izjemno prilagodljivost. Tako lahko svoje premoženje zlahka prenašate med skladi in svojo naložbeno strategijo prilagajate tako, da bo vedno v skladu z vašimi željami in finančnimi potrebami.

Začasna ustavitev vplačil

Zavedamo se, da je življenje nepredvidljivo in da se lahko finančne okoliščine nepričakovano spremenijo, zato nudimo možnost začasne prekinitve vplačil brez prekinitve varčevanja.

Kar 50 % nižji vstopni stroški

Če se boste odločili za odprtje načrta varčevanja, boste deležni polovičnih vstopnih stroškov v primerjavi z vlagatelji, ki izberejo enkratna vplačila v sklade.

Z načrtom varčevanja z investiranjem za svoje cilje varčuje že več kot

11.000

vlagateljev.

V Triglav Skladih v načrtih varčevanja z investiranjem plemenitimo že skoraj

milijon evrov

vlagateljskih sredstev na mesec.

Do začetka vas ločijo 4 preprosti koraki

1

ODDAJTE SVOJE PODATKE

V obrazcu nam zaupate svoj finančni cilj in svoje kontaktne podatke.

2

PREJMITE KLIC NAŠEGA SVETOVALCA.

Poklical vas bo eden od naših prijaznih ter strokovnih naložbenih svetovalcev, s katerim bosta pripravila načrt, kako najbolj zanesljivo in hitro do uresničitve vašega cilja.

3

UREDITE VSE PODROBNOSTI

Naložbeni svetovalec vas bo povabil na sestanek v živo, kjer se boste pogovorili o podrobnostih in določili najboljši način varčevanja za vas.

4

ZAČETEK VARČEVANJA

Pristopite k načrtu varčevanja z investiranjem in z mesečnimi vplačili začnite delati prve zanesljive korake proti svojemu cilju.

Naše stranke o nas

 • Izkušnja pri vas je bila super. V vaše prostore sem prišel "z ulice", dobil prvo prosto svetovalko in sva uredila vse tako, kot bi pričakoval. Strokovna, simpatična, profesionalna.

  Boris B.

 • Če se prav spomnim, mi z bolniške postelje ni še nihče pomagal, zato se vam še toliko bolj prijazno zahvaljujem. Z veseljem vam dovoljujem, da objavite mojo pohvalo brez omejitev.
  Vsekakor ste si jo zaslužili s svojo prijazno pomočjo ob sicer takrat za vas nezavidljivi zdravstveni situaciji.

  Janez Z.

 • Tovrstni osebni pristop, skupaj s pozornostmi za stranke, je zame nekaj novega. Ker sem dobil neposrednega sogovornika, ki sem ga videl tudi v živo, bom s Triglav Skladi še naprej posloval. Tudi na podlagi osebnega pristopa in predstavitev bom v bližnji prihodnosti v Triglav Sklade vložil kar nekaj sredstev, ki so bila prvotno namenjena drugam.

  Tomaž S.

Pogosta vprašanja