Triglav Skladi 03.1 Zaupanja vreden nalozbeni partner

Zaupanja vreden naložbeni partner

Družba Triglav Skladi je bila v okviru Skupine Triglav ustanovljena leta 1994, v času ko so bili vzajemni skladi v Sloveniji še v povojih. V skoraj treh desetletjih delovanja smo na področju upravljanja premoženja izpopolnili svoje znanje, zgradili potrebno infrastrukturo in pridobili neprecenljive izkušnje.

Danes upravljamo več kot 1,3 milijarde evrov slovenskega premoženja. To je skoraj polovica vseh slovenskih sredstev v vzajemnih skladih. Kot prvi smo slovenskemu trgu ponudili individualno upravljanje premoženja, zaradi česar danes upravljamo več kot 400 milijonov EUR sredstev institucionalnih vlagateljev in premožnejših strank.

Triglav Skladi 03.2 Nenehno usposabljamo svoje strokovnjake

Nenehno izobraževanje naših strokovnjakov

V sklopu individualnega upravljanja premoženja za naše premožnejše stranke skrbi več kot 15 izkušenih upravljavcev in analitikov. Ti se nenehno izobražujejo, dodatno usposabljajo in izpopolnjujejo svoja znanja in veščine.

Naši strokovnjaki imajo dostop tako do vseh resursov v upravljavsko-analitskih oddelkih Skupine Triglav kot tudi do uglednih in priznanih globalnih ponudnikov. Poleg tega tesno sodelujejo z oddelkom za obvladovanje zakonskih in tržnih tveganj ter oddelkom za zakonsko in tržno skladnost poslovanja. To je edini način, s katerim lahko strankam zagotovimo kakovostne storitve.

Triglav Skladi 03.3 Celovit pregled nad vasim premozenjem

Celovit pregled nad vašim premoženjem

Vsaka stranka, ki se odloči za individualno upravljanje premoženja v Triglav Skladih, dobi osebnega skrbnika. Njegova naloga je zagotavljanje popolne podpore in celovitega pregleda nad premoženjem stranke, podal pa bo tudi individualna poročila in davčne napovedi kapitalskih dobičkov.

Poleg skrbnikov vam celovit pregled nad vašim premoženjem in prijazno izkušnjo investiranja nudi tudi mobilna aplikacija Triglav Skladi. Slednja vam kjerkoli in kadarkoli ponuja varen in pregleden vpogled v stanje vašega premoženja in vas obvešča o aktualnem dogajanju na kapitalskih trgih.

Triglav Skladi 03.4 Podpora za obstojece in potencialne stranke

Podpora za obstoječe in potencialne stranke

Za vsa dodatna vprašanja o naših znanjih, resursih in referencah se lahko kadarkoli obrnete na naše finančne strokovnjake. Če se odločite za individualno upravljanje vašega premoženja v Triglav Skladih, vam bodo pomagali izbrati najprimernejše naložbene produkte in skupaj z vami zasnovali po meri izdelano naložbeno strategijo.

Smo vas prepričali?

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali odgovoriti na dodatna vprašanja. Rezervirajte si termin ter si zagotovite varen in zaupanja vreden vstop v svet naložb.

Ostanimo v stiku

Splača se biti dobro informiran, sploh ko gre za vaš denar. Naše e-novice so najboljša bližnjica do najaktualnejših tem in informacij o dogajanjih na finančnih trgih.