Hero image TS izobrazevanje

Načrt varčevanja z investiranjem za izobraževanje in kariero

Svojim otrokom omogočite pot do najboljše izobrazbe ali uresničite svoje karierne cilje.

Spoznajte prednosti Načrta varčevanja z investiranjem

Enostavnost

Načrt varčevanja z investiranjem je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in lahko razumljiv. Gre za preprost način, s katerim lahko glede na svoje finančne cilje izberete primerne Triglav vzajemne sklade ter vzpostavite redna mesečna vplačila.

Likvidnost

Velika prednost načrta varčevanja z investiranjem je, da vplačana sredstva niso vezana in so vlagatelju vedno na voljo. To pomeni, da vam v primeru nepričakovanih finančnih potreb ne bo treba čakati na izplačilo sredstev, pač pa vam jih izplačamo v nekaj dneh.

Optimizacija donosnosti

Vlaganje v Triglav vzajemne sklade prek načrta varčevanja z investiranjem pomeni uporabo strokovnega znanja izkušenih upravljavcev skladov. Njihova strokovnost zagotavlja doseganje optimalnejše povprečne nakupne vrednosti naložb in s tem večjo možnost za doseganje donosov, ki si jih želite.

Kar 50 % nižji vstopni stroški

Če se boste odločili za odprtje načrta varčevanja, boste deležni polovičnih vstopnih stroškov v primerjavi z vlagatelji, ki izberejo enkratna vplačila v sklade.

Z načrtom varčevanja z investiranjem za svoje cilje varčuje že več kot

11.000

vlagateljev.

V Triglav Skladih v načrtih varčevanja z investiranjem plemenitimo že skoraj

milijon evrov

vlagateljskih sredstev na mesec.

Do začetka vas ločijo 4 preprosti koraki

1

ODDAJTE SVOJE PODATKE

V obrazcu nam zaupate svoj finančni cilj in svoje kontaktne podatke.

2

PREJMITE KLIC NAŠEGA SVETOVALCA.

Poklical vas bo eden od naših prijaznih ter strokovnih naložbenih svetovalcev, s katerim bosta pripravila načrt, kako najbolj zanesljivo in hitro do uresničitve vašega cilja.

3

UREDITE VSE PODROBNOSTI

Naložbeni svetovalec vas bo povabil na sestanek v živo, kjer se boste pogovorili o podrobnostih in določili najboljši način varčevanja za vas.

4

ZAČETEK VARČEVANJA

Pristopite k načrtu varčevanja z investiranjem in z mesečnimi vplačili začnite delati prve zanesljive korake proti svojemu cilju.

Naše stranke o nas

 • Izkušnja pri vas je bila super. V vaše prostore sem prišel "z ulice", dobil prvo prosto svetovalko in sva uredila vse tako, kot bi pričakoval. Strokovna, simpatična, profesionalna.

  Boris B.

 • Če se prav spomnim, mi z bolniške postelje ni še nihče pomagal, zato se vam še toliko bolj prijazno zahvaljujem. Z veseljem vam dovoljujem, da objavite mojo pohvalo brez omejitev.
  Vsekakor ste si jo zaslužili s svojo prijazno pomočjo ob sicer takrat za vas nezavidljivi zdravstveni situaciji.

  Janez Z.

 • Tovrstni osebni pristop, skupaj s pozornostmi za stranke, je zame nekaj novega. Ker sem dobil neposrednega sogovornika, ki sem ga videl tudi v živo, bom s Triglav Skladi še naprej posloval. Tudi na podlagi osebnega pristopa in predstavitev bom v bližnji prihodnosti v Triglav Sklade vložil kar nekaj sredstev, ki so bila prvotno namenjena drugam.

  Tomaž S.

Pogosta vprašanja