Čet 13 Jun 2013

13.06.2013 - Obvestilo o prenosu upravljanja skladov

Dne, 12.06.2013 sta družbi Abanka Skladi, družba za upravljanje d.o.o. in Triglav Skladi, družba za upravljanje d.o.o. sklenili Pogodbo o prenosu upravljanja skladov, s katero bo po izpolnitvi odložnih pogojev opravljen prenos upravljanja podskladov Krovnega sklada ABANKA SKLADI na družbo Triglav Skladi d.o.o.. V skladu z Zakonom o investicijskih skladih mora družba Triglav Skladi pred izvedbo prenosa upravljanja pridobiti še dovoljenje Agencije za trg vrednostnih papirjev.

Za vlagatelje Abanka vzajemnih skladov prenos upravljanja ne pomeni nobenih sprememb v smislu varnosti njihovega premoženja ali kakovosti v upravljanju sredstev, ki ostaja na visokem nivoju, razen dejstva, da bo njihove naložbe upravljala  druga družba za upravljanje. O datumu prenosa bodo vsi vlagatelji osebno pisno obveščeni.

 

Uprava družbe

 

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Evropa prva v nogometu, Amerika pa v donosih

Preberi več