Triglav Skladi 01.1 Varcevanje v skladih je primerno za vsak zep

Varčevanje v skladih je primerno za vsak žep

Pri nas lahko začnete v skladih varčevati že z majhnimi mesečnimi vplačili od 30 EUR. Prav tako ne potrebujete predhodnih prihrankov. Vse, kar je potrebno, je vaša odločitev o začetku varčevanja.

Varčevanje v Triglav skladih je primerno za vsakogar, tudi za tiste z nižjimi ali nerednimi prihodki ali visokimi krediti. Prepričanje, da je za varčevanje v skladih potrebno več sto ali tisoč evrov, je zmotno.

Triglav Skladi 01.2 Ne odlasajte s pricetkom varcevanja

Ne odlašajte z varčevanjem

Najpomembneje je, da začnete varčevati čim prej, ne glede na višino zneska, ki ste ga pripravljeni mesečno investirati. Prej začnete, več časa imate za oplemenitenje naložbe.

Postopno privarčevana sredstva v skladih lahko občasno tudi okrepite z enkratnimi vplačili. Z njimi boste svoje cilje uresničili še hitreje. Ni pa nujno. Tudi brez enkratnih vplačil vam dolgoročno varčevanje v skladih omogoča, da privarčujete dovolj za izpolnitev svojih želja.

Triglav Skladi 01.3 Prvi korak je varcevalni nacrt

Prvi korak je varčevalni načrt

Če ste se odločili za varčevanje v vzajemnih skladih oz. če želite pridobiti dodatne informacije, se lahko kadarkoli obrnete na naše finančne strokovnjake. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam pripravili prilagojen osebni varčevalni načrt.

Izdelava varčevalnega načrta je hitra in brezplačna. Vse, kar potrebujemo, je nekaj osnovnih podatkov. Zato ne odlašajte, hitro se podajte na pot, da bo cilj čim prej dosežen.

Naložbeni skladi

Zaslužite si več, zato preverite naložbene priložnosti, ki vam lahko učinkovito pomagajo plemenititi vaše premoženje.

 • 1

  Registrirajte se

  Registracija je hitra in enostavna. Potrebujete le nekaj osebnih podatkov.

 • 2

  Potrdite identiteto

  Za potrditev identitete potrebujete veljavno digitalno potrdilo.

 • 3

  Uredite prihranke

  Nastavite si ponavljajoča mesečna vplačila, vložite že privarčevana sredstva ali kombinacijo obojega.

 • 4

  Ohranite nadzor

  Glede na želene donose in razmere na trgu lahko s sredstvi prosto razpolagate in jih razporejate med Triglav Skladi.

Odpri račun

Ostanimo v stiku

Splača se biti dobro informiran, sploh ko gre za vaš denar. Naše e-novice so najboljša bližnjica do najaktualnejših tem in informacij o dogajanjih na finančnih trgih.