Moč velike finančne Skupine

Delujemo v dolgoročno stabilnem in kapitalsko močnem finančnem okolju Skupine Triglav, zato lahko dnevno skrb posvečamo kakovosti storitev in ne vprašanjem poslovnega preživetja družbe

Velikost

Triglav Skladi smo po obsegu upravljanih sredstev ena vodilnih družb za upravljanje premoženja strank v Sloveniji. Naš  vzajemni sklad Triglav Steber Global je največji vzajemni sklad v Sloveniji. Naša blagovna znamka je ena izmed najbolj prepoznavnih na slovenskem in regijskem finančno-zavarovalniškem trgu.

Dolgoletna prisotnost na trgu

Družba Triglav Skladi je bila ustanovljena že leta 1994, ko so se vzajemni skladi v Sloveniji šele začeli oblikovati. Imamo vse potrebne izkušnje, znanje in infrastrukturo, da uresničimo vaše naložbene cilje. 

Močna ekipa upravljavcev

Velik poudarek dajemo izobraževanju zaposlenih. Pri tem nimamo v mislih le strokovnega izpopolnjevanja, temveč tudi osebni razvoj in izobraževanje na drugih področjih. Za vaša sredstva skrbi ekipa izkušenih finančnih strokovnjakov.

Razviti in napredni modeli za upravljanje tveganj

Proces odločanja naših strokovnjakov je podprt z nenehnim razvojem podpornih mehanizmov, ključne odločitve pa sprejemajo in potrjujejo strokovna telesa. Vlagamo v napredne sisteme upravljanja naložb in upravljanja s tveganji

Odgovoren razvoj produktov in storitev

Za vlagatelje razvijamo produkte in storitve, v katere dolgoročno verjamemo in za katere menimo, da imajo visoko dodano vrednost. Z njimi za vas oblikujemo najboljše naložbene rešitve, s katerimi najlažje in najučinkoviteje dosežete svoje finančne cilje. Poudarjamo pomen dolgoročnosti in vztrajanja z izbrano naložbeno strategijo, saj lahko pričakovani letni donos dosežemo le na dolgi rok. Pri tem je ključnega pomena, kako so naložbe izbrane.

Naš cilj

Vlagatelje želimo odvrniti od odločanja za naložbe po trenutnem navdihu, zato vam nudimo strokovne nasvete, ter vas seznanimo z različnimi možnostmi za lažjo odločitev. Poudarjamo, da mora biti varčevanje v vzajemnih skladih ciljno usmerjeno in dolgoročno, zato storitev ne ponujamo kot priložnost za hitre dodatne zaslužke. In ne nazadnje vlagateljem zagotavljamo največjo kakovost upravljanja sredstev, ne samo z vidika pričakovane donosnosti, ampak predvsem z vidika upravljanja tveganj.

Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Bodo pogonska goriva še naprej tako draga?

Preberi več