Ni vseeno, komu zaupate privarčevana sredstva

Moč velike finančne Skupine

Delujemo v dolgoročno stabilnem in kapitalsko močnem finančnem okolju Skupine Triglav, zato lahko dnevno skrb posvečamo kakovosti storitev in ne vprašanjem poslovnega preživetja družbe

Velikost

Triglav Skladi smo po obsegu upravljanih sredstev ena vodilnih družb za upravljanje premoženja strank v Sloveniji. Naš  vzajemni sklad Triglav Steber Global je največji vzajemni sklad v Sloveniji. Naša blagovna znamka je ena izmed najbolj prepoznavnih na slovenskem in regijskem finančno-zavarovalniškem trgu.

Dolgoletna prisotnost na trgu

Družba Triglav Skladi je bila ustanovljena že leta 1994, ko so se vzajemni skladi v Sloveniji šele začeli oblikovati. Imamo vse potrebne izkušnje, znanje in infrastrukturo, da uresničimo vaše naložbene cilje. 

Močna ekipa upravljavcev

Velik poudarek dajemo izobraževanju zaposlenih. Pri tem nimamo v mislih le strokovnega izpopolnjevanja, temveč tudi osebni razvoj in izobraževanje na drugih področjih. Za vaša sredstva skrbi ekipa izkušenih finančnih strokovnjakov.

Razviti in napredni modeli za upravljanje tveganj

Proces odločanja naših strokovnjakov je podprt z nenehnim razvojem podpornih mehanizmov, ključne odločitve pa sprejemajo in potrjujejo strokovna telesa. Vlagamo v napredne sisteme upravljanja naložb in upravljanja s tveganji

Odgovoren razvoj produktov in storitev

Za vlagatelje razvijamo produkte in storitve, v katere dolgoročno verjamemo in za katere menimo, da imajo visoko dodano vrednost. Z njimi za vas oblikujemo najboljše naložbene rešitve, s katerimi najlažje in najučinkoviteje dosežete svoje finančne cilje. Poudarjamo pomen dolgoročnosti in vztrajanja z izbrano naložbeno strategijo, saj lahko pričakovani letni donos dosežemo le na dolgi rok. Pri tem je ključnega pomena, kako so naložbe izbrane.

Naš cilj

Vlagatelje želimo odvrniti od odločanja za naložbe po trenutnem navdihu, zato vam nudimo strokovne nasvete, ter vas seznanimo z različnimi možnostmi za lažjo odločitev. Poudarjamo, da mora biti varčevanje v vzajemnih skladih ciljno usmerjeno in dolgoročno, zato storitev ne ponujamo kot priložnost za hitre dodatne zaslužke. In ne nazadnje vlagateljem zagotavljamo največjo kakovost upravljanja sredstev, ne samo z vidika pričakovane donosnosti, ampak predvsem z vidika upravljanja tveganj.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Strokovni prispevki

Najpomembnejši teden v letošnjem letu?

Preberi več