Zaslužite si več – zdaj še lažje

TS header v2

Do konca marca 50 % nižji vstopni stroški

Izkoristite ugodno priložnost ter vstopite v svet naložb in plemenitenja premoženja s 50 % prihranka na vstopne stroške.
Namesto, da vam ležijo na bančnem računu, kjer njihovo vrednost najeda inflacija, lahko za svoje prihranke zdaj poskrbite tako, da jih do konca marca vložite v vzajemne sklade in prihranite 50 % pri vstopnih stroških.

Akcija velja za enkratna vplačila v Triglav vzajemne sklade in če ste v dilemi, kateri sklad izbrati, vas vabimo, da nam pišete na info@triglavskladi.si, pokličete brezplačno številko 080 10 19 ali se naročite na brezplačen finančni posvet z našimi finančnimi strokovnjaki.

Obstoječi vlagatelji lahko v mobilni aplikaciji enostavno izvedete nakazilo v zavihku E-poslovanje s klikom na gumb VPLAČAJ. V spletni poslovalnici Moj račun pa lahko plačilo izvedete s skeniranjem QR kode v zavihku E-poslovanje pod rubriko Podaj naročilo.

Vabljeni, da dopolnite svoj portfelj ali vstopite v svet vlaganja!

 

 

* Trženjska akcija -50 % na vstopne stroške velja do 31. 3. 2023 za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade ter ne velja za vplačila v shemo Varčevalni načrt, kjer so vstopni stroški že sicer znižani skladno z Lestvicami vstopnih in izstopnih stroškov.